Bram's Burgers

med en passion för mat

Ahmed Kamil och Yousef Jarjes, två bröder med en passion för mat och en önskan att förbättra matkulturen i förorterna, bestämde sig för att tillsammans starta Bram's Burgers.

Resan började i en liten food truck i förorten Kista, där Ahmed och Yousef började experimentera med olika smaker och ingredienser för att skapa sina egna signaturburgare. Trots att de hade vanliga jobb förstod de att de hade mycket mer att erbjuda samhället och ville förverkliga sin dröm om att erbjuda läckra och nyskapande hamburgare till människor runtomkring. 

FÖRSTA FOODTRUCKEN

2019 grundades Bram's Burgers i en foodtruck i Kista

RESTAURANG I HUDDINGE

I juni 2023 slog Bram's Burgers upp portarna till sin allra första restaurang

ANDRA RESTAURANGEN

I februari 2024 blev foodtrucken i Kista ersatt med en restaurang

brams's Burgers resa

vår resa började år 2019

Bakgrund

Ahmed och Yousefs passion och engagemang för matlagning genomsyrade varje steg av deras resa. De använde bara de färskaste och högkvalitativa ingredienserna för att skapa sina hamburgare och utforskade olika tillagningsmetoder för att hitta den perfekta kombinationen av smaker.

Med tiden började Bram’s Burgers få erkännande och popularitet bland invånarna i förorterna. Människor började strömma till deras food truck för att få en smak av deras läckra hamburgare. De unika smakerna och den höga kvaliteten på maten gjorde att Bram’s Burgers skiljde sig från andra hamburgerkedjor.

Men deras resa slutar inte här. Ahmed och Yousef söker ständigt nya sätt att innovera och pusha gränserna för burgarupplevelsen. De är fortfarande engagerade i sin ursprungliga vision att göra skillnad och lämna ett varaktigt avtryck på Sveriges kulinariska landskap.

 

historia

Några månader efter att Bram’s Burgers hade etablerat sig som en framgångsrik food truck, drabbades världen av Corona-pandemin. Restriktioner och nedstängningar påverkade restaurang- och matindustrin hårt. Men Ahmed och Yousef lät sig inte nedslås. Istället för att ge upp hittade de kreativa lösningar för att fortsätta erbjuda sina hamburgare till sina kunder. De startade en onlinebeställningsservice och erbjöd även catering för att möta kundernas behov.

Deras uthållighet och anpassningsförmåga gjorde att Bram’s Burgers överlevde och växte under denna svåra tid. Genom att leverera högkvalitativ mat fortsatte de att bygga sitt varumärke och bli en av Sveriges mest välkända hamburgerkedjor. 

Ahmed Kamil och Yousef Jarjes visade att med passion, engagemang och en vilja att göra skillnad kan man skapa något fantastiskt. Bram’s Burgers är ett exempel på hur två bröder med en gemensam vision kunde förändra matkulturen i förorterna och erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga.